Kalendarium Recept | ||
1) Vegoforum/ABF, Stockholm 5 mars 2016 |
||
|
||
1) Vegoforum/ABF Stockholm, 5 mars 2016 | ||
Grönkålssallad 1 stor påse grönkål, masserad med olja (stammarna bortrensade, bladen finfördelade) 1 stor påse bladmix 1 gurka i bitar 1 knippe skivade rädisor 1 ask skivade tomater Morötter i strimlor Polkabetor i tunna strimlor Squash i strimlor Blomkål i tunna skivor Avocado i bitar Mungbönsgroddar och groddar av gröna linser Surkål (Tistelvind) Hackad persilja Dressing: Saft av citron, olivolja och algsalt. Blanda alla salladsingredienser. Servera i en vacker skål med dressingen separat eller blandad med salladen. Hummus 3 askar kikärtor (färdiga) 2 msk sesampasta 2 msk citron 4 msk veganpesto Basilika Örtsalt efter smak Mixa allt. |
||
Kikärtskaka 2 askar kikärtor (färdiga) 8 msk jordnötsmör 1 nypa salt 4 msk agavesirap eller dadelsirap 1 dl chokladflarn Mixa allt utom chokladflarnen. Ta i dem sist. Bred ut smeten på bakplåtspapper i en form. Strö över chokladflarn Baka i 175° i 20 minuter. |
|
Tillbaka upp >> | Tillbaka till Kalendarium >> | |
|
||
Copyright © anette. All rights reserved | Hör gärna av dig med kommentarer |